(bouw)begeleiding

Een bouwproject kan verschillende vormen aannemen. Misschien heeft u de kans om volledig nieuw te bouwen of wellicht gaat u uw huidige woning verbouwen. Over het algemeen heeft u dan wel redelijk voor ogen wat u wilt, hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Maar weet u ook waar te beginnen? Voor veel mensen blijkt het lastig om de juiste weg te vinden. 

Nieuwbouw

Wanneer u de kans krijgt om nieuw te bouwen is dat natuurlijk vooral heel erg leuk! Vergis u echter niet in wat hier allemaal bij komt kijken. Zelfs wanneer u het gehele project uitbesteedt aan een aannemer, zijn er alsnog honderden keuzes die u moet maken. Van het uitzoeken van de stopcontacten tot het maken van een lichtplan. Van het kiezen van de deurklink tot het selecteren van de juiste afwerkvloeren. Om aan het einde van de rit een kloppend verhaal te krijgen, is het van belang om de juiste disciplines tijdig te betrekken bij de bouw. Heeft u bijvoorbeeld ook al gedacht aan een geluidsinstallatie of stroom om uw gordijnen straks elektrisch te kunnen bedienen? 

Het gehele traject kan snel overweldigend worden en dan is het prettig wanneer iemand het totaalplaatje overziet. Dat is precies wat ik voor u kan doen. Mijn rol is zo groot of klein als u wilt. Vindt u het prettig om bij elke beslissing betrokken te worden, dan doen we dat. Heeft u liever aan het einde van de rit de sleutel van de woning zoals we dat besproken hebben? Dan kan dat ook. Met alle tussenliggende varianten uiteraard. 

eigen beheer

Veel partijen dus, zelfs als het project relatief klein is. Bovendien is het aan te raden om bij meerdere partijen offertes aan te vragen. U wilt tenslotte het beste werk, maar bij voorkeur ook voor de beste prijs. Alleen al het vergelijken van deze offertes kost veel tijd en het blijkt in de praktijk vaak moeilijk om appels met appels te kunnen vergelijken. Vervolgens moeten er tekeningen gemaakt worden, niet alleen van de keuken, maar ook een elektra- en lichtplan. 

Bij al deze facetten kan ik u van dienst zijn. Ik weet de weg in verbouwingsland en kan u dan ook direct met de juiste partijen in contact brengen. Ik help u bij het aanvragen én vergelijken van de offertes, bij het onderhandelen, bij het maken van (technische) tekeningen en bij het inschakelen van eventuele benodigde experts. Tijdens de (ver)bouw zorg ik ervoor dat alles conform afspraak verloopt, zodat u aan het eind van de rit verzekerd bent van een perfect resultaat. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ervoor kiezen om te bouwen in eigen beheer. Wanneer u dit slim aanpakt, kan het u behoorlijk wat geld besparen. Bovendien kiest u zelf de beste partij voor elk onderdeel, zoals een elektricien, loodgieter, dakdekker, stukadoor etc. Ook bij kleinere verbouwingen is dit een veel voorkomend scenario. Gaat u bijvoorbeeld uw keuken verbouwen, dan krijgt u te maken met een installateur (E en W), stukadoor, keukenzaak of interieurbouwer, vaak iemand die de vloer opnieuw legt...

Vul hier uw gegevens in en vermeld een korte omschrijving van uw vraag of project, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag/opmerking in
De reCAPTCHA controle is mislukt

The form contains errors

Ik heb de samenwerking met Aimée als zeer prettig ervaren. Ze heeft een uitmuntende deskundigheid van interieur en exterieur, een goed ruimtelijk inzicht en een brede kennis van materialen. Dat zie je terug in het resultaat.
Jan Roks - Roks Bouw, Schimmert