uw woning verkopen

Heeft u eenmaal besloten om te gaan verhuizen, dan breekt een spannende tijd aan. Uw woning moet verkocht worden en bij voorkeur tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Met de programma's die ik als interieurontwerper heb, zorg ik voor een optimale presentatie van uw woning. Ruimtes kunnen digitaal verbeterd worden om een potentiële koper alle mogelijkheden van de woning te laten zien.

Heeft u een badkamer die opgeknapt moet worden? In plaats van hier veel geld aan uit te geven, maak ik enkele impressies van de mogelijkheden. De koper kan vervolgens de badkamer plaatsen die naar zijn of haar smaak is. Dat scheelt u beiden geld.

"Out of the box"-denken is het belangrijkste. Voor elk probleem is een oplossing te vinden. Wanneer we dit al in de presentatie ondervangen, krijgt ú een betere prijs voor uw woning en wordt aan de koper een pasklare oplossing gepresenteerd. Win-win!

Wilt u uw woning aan dit bestand toevoegen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag/opmerking in
De reCAPTCHA controle is mislukt

The form contains errors

Het vaststellen van een goede prijs, doen van bezichtigingen, adverteren (via de juiste kanalen) van de woning, opstellen van een koopcontract... Het zijn slechts een paar voorbeelden van zaken die een verkoopmakelaar voor u regelt. Makelen is een vak apart en het beste resultaat behaalt u dan ook met een expert.
Aimée Gorter