Een interieur moet niet alleen passen bij de ruimte, maar vooral bij alle personen die er in leven. Om u een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, werk ik graag met 3D-impressies. Zo weet u zeker dat het eindresultaat naar wens is. 

Kleur- en lichtplannen

De juiste meubels, vloerbedekking en gordijnen doen al een heleboel, maar denkt u ook aan de verlichting en de kleur op de muur? U hoeft echt geen paarse muren toe te voegen, maar een simpele wijziging van wit naar "off-white" kan al een wereld van verschil maken. Het toepassen van de juiste verlichting gaat verder dan het uitzoeken van een mooie lamp. Om een goede sfeer in huis te krijgen, dient verlichting van verschillende niveaus te komen. Om u te helpen die sfeer te vinden, maak ik graag een lichtplan voor u.

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van gerealiseerde of lopende projecten. Wilt u meer informatie over een van de projecten of heeft u zelf een project waar u eens over wilt brainstormen? Neem dan contact op via mail of telefoon.