op zoek naar een parel

Er zijn veel redenen denkbaar om te (moeten) verhuizen. Wanneer u eenmaal het besluit heeft genomen om naar een nieuwe woning uit te kijken, begint het te kriebelen. U struint dagenlang Funda.nl af en plant de ene bezichtiging na de andere, op zoek naar die ene parel.

 

Toch lijkt u maar niet te kunnen vinden wat u zoekt. De omgeving is niet mooi, de straat te druk, de keuken te klein of de tuin te groot. Wat het ook is, uw enthousiasme daalt al snel tot een nulpunt. Óf, een ander scenario: U vindt wél wat u zoekt, maar u komt niet uit de prijs. Op deze manier heeft u intussen al meerdere woningen door uw vingers zien glippen.  

Er zijn veel argumenten om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar weet u zeker dat úw belang voorop staat. Uw makelaar vindt woningen die wellicht nog niet te koop staan en voor u dus onzichtbaar zijn. Maar uw makelaar begeleidt u ook in het onderhandelingstraject. En, indien u dit wenst, zelfs in het offertetraject van de verbouwing. U voelt zich gesteund in uw zoektocht en kunt op elk moment sparren over mogelijkheden en wensen. Díe makelaar wil ik graag voor u zijn!

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik u alles vertel over de mogelijkheden? 
Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen op weg naar die parel!

Vul een voornaam in
Vul een achternaam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag/opmerking in
De reCAPTCHA controle is mislukt

The form contains errors

Elk huis heeft een eigen karakter. Soms moet je dat even zoeken en moet je aanpassingen doen om dit terug te halen. Wanneer je dan uiteindelijk ziet dat een huis helemaal past bij de bewoner, dan is mijn missie geslaagd.
Aimée Gorter