over aimée

Ik ben geboren in 1983 in Berg en Terblijt. Na diverse omzwervingen woon ik sinds eind 2017 met mijn vriend en onze zoon en dochter in een prachtige nieuwbouwwoning in Arensgenhout, uiteraard helemaal in eigen beheer gebouwd. Wat een geluk en wat een rijkdom! Midden in de natuur, vrij uitzicht naar alle kanten en nooit file onderweg naar kantoor, doordat we al in de ontwerpfase een kantoorruimte gepland hadden.
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en breng ik veel tijd door met vrienden. Genieten van de mooie dingen des levens, en dan bij voorkeur in een mooi huis, daar gaat het toch om? 

 

Life long learning

Met zowel een commerciële als bouwkundige studie-achtergrond en trainingen die uiteenlopen van technische tekenprogramma's tot projectleiding en lichttechniek, ben ik bijna mijn hele leven bezig geweest met studeren. Met de toevoeging van Vastgoed & Makelaardij in de afgelopen jaren, kan ik u van dienst zijn bij alle facetten van wonen. 

Totaalconcepten

In de afgelopen tien jaren, waarin ik werkzaam was in de interieurbranche, merkte ik dat ik veel voldoening haalde uit het begeleiden van (verbouwings-)projecten. In een vroeg stadium betrokken worden bij een verbouwing, zorgt ervoor dat alle interieuroplossingen op de beste manier verwerkt kunnen worden.

het bedrijf

Team

Naast de leveranciers van hoogwaardige producten, werk ik met een team van ervaren vakmensen. Stoffeerders, monteurs, gordijnateliers en interieurbouwers. Een team waarmee ik kan lezen en schrijven, die aan één woord genoeg hebben en waar ik blind op durf te vertrouwen. Zodat u dat ook kunt.

Netwerk

Door mijn ervaring als projectleider heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd aan uiteenlopende disciplines. Denk aan schilders, stukadoors, elektriciëns en loodgieters. Maar ook aannemers, timmermannen en dakdekkers. Elk project zijn eigen expert.

Begin 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Voor afspraken kunt u in mijn studio terecht, maar ik werk vooral bij u, de klant, thuis. Overdag, 's avonds of in het weekend, wat voor u het beste uitkomt. 

Ik kom naar u toe, we bespreken de plannen en dan gaan we aan de slag! Van het (ver)kopen van een woning tot de begeleiding van een verbouwing of nieuwbouwproject. Van het leveren van een nieuwe lamp tot het creëren van een compleet nieuw interieur. Huis & Binnenhuis, op elk vlak!

Het leukste van mijn werk vind ik het persoonlijke contact met de opdrachtgever. Vaak zijn het langdurige trajecten, soms langer dan een jaar. Ik word uitgenodigd om mee te denken over een heel persoonlijke omgeving. Om vervolgens aan het einde van de rit het gevoel te hebben dat je elkaar kent, dat het klopt. Dat is toch fantastisch?
Aimée Gorter